Stenarbeten

Välkommen till Mark och Sten. Vi är stolta över att ha ett team av erfarna yrkesmän som är experter på olika typer av stenarbeten. Oavsett om du behöver hjälp med gatsten, kantsten, skiffer, murar, betongplattor eller trappor, så kan vi leverera det åt dig.

Vi använder modern teknik för att utföra maskinläggning av industriytor och torg, vilket ger oss en tids- och kostnadseffektiv metod för att leverera högkvalitativa stenarbeten som överträffar dina förväntningar. Vi värdesätter även klassiskt hantverk där vi använder traditionella tekniker för att skapa imponerande stenarbeten som är både hållbara och vackra.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med dina stenarbeten.

Mark- och anläggning

Vi på företaget är specialiserade på mark och anläggningstjänster. Vi erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa våra kunder att genomföra sina projekt på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt.

Inom anläggningstjänster kan vi erbjuda allt från utförande av grönytor och offentliga platser till byggande av vägar, gångvägar och cykelbanor m.m.

Vi arbetar också nära våra kunder under hela processen, från planering till färdigställande och underhåll. Vårt mål är att se till att våra kunder är nöjda med resultatet och att de har en fungerande och hållbar anläggning för framtida bruk.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med dina mark- och anläggningsarbeten.