Stensättning.

Mark och Sten i Örebro AB är ett väletablerat företag som utför alla vanligt förekommande arbeten vid stensättning, stenläggning, stenmurar och stentrappor. Vi hjälper privatpersoner och företag i hela Mellansverige. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Totalentreprenör.

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Mark och Sten i Örebro AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Stenarbeten, ett äkta Hantverk.

Mark och Sten i Örebro AB använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi med AAA rating samt F-Skattsedel.

Planering.

Stensättning kräver planering och detaljseende, eftersom varje sten inte är den andra lik. Det är ett riktigt hantverk att lägga sten, vare sig det är i en rondell, trappa eller mur. Vi på Mark och Sten i Örebro AB ägnar mycket tid åt just detta. Kontakta oss idag, så berättar vi mer!